De therapie.

Uit ervaring is gebleken dat mensen die in een praktijk komen van additive genezers in de reguliere zorg vaak niet meer verder komen met de desbetreffende klacht, ze geen raad meer weten met het probleem, van anderen verhalen gehoord hebben of door gebeurtenissen die onverklaarbaar zijn.

Tijdens de behandeling wordt het zelf genezende proces van het lichaam aangesproken, dit betekend dat het lichaam zichzelf gaat herstellen met hulp van energie die u gegeven wordt maar ook door zelf actief bezig te zijn met veranderingen die met u worden besproken tijdens de behandeling. Bijvoorbeeld: denkwijze, voeding, beweging of rust.

In het kort bestaat de therapie uit de volgende onderdelen:
Anamnese (alleen tijdens de eerste afspraak)
Psychometreren, oftewel invoelen van de persoon. Dit gebeurd op lichamelijk, geestelijk/mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Behandeling, dit gebeurd door middel van magnetiseren en gesprekvoering.

Er kan van alles naar voren komen, wat ik tijdens de behandeling behandel is op dat moment het belangrijkste om aan te behandelen, dit kan betekenen dat voor uw gevoel uw hulpvraag niet meteen behandeld wordt. De oorzaak van de klacht wordt behandeld zodat het lijkt alsof dit niet gebeurd. Met andere woorden op de plaats waar u pijn heeft of in het gevoel vastzit kan ergens anders vandaan komen.

Oorzaak en gevolg is niet altijd logisch, dus schrik niet als er tijdens de behandeling iets anders behandeld wordt dan de klacht.

 

Om in aanmerking te komen voor een eventuele vergoeding ben ik aangesloten bij de VBAG en ben een register therapeut bij de RBCZ, hiervoor dien ik jaarlijks diverse bijscholingen en intervisies te volgen om de kennis bij te houden en  op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe ontwikkelingen.  Dit is alleen voor de energetische therapie.

Voor welke klachten.

De behandelingen zijn voor diverse soorten klachten.
De klachten kunnen fysiek, mentaal, en emotioneel zijn. Denk hierbij aan:

Hoofdpijn
Onzekerheid
Verdriet
Verwondingen
Buikpijn
Diarree
Terugkomende klachten
Klachten waar geen duidelijke oorzaak van is
En ga zo maar door

Alleen de behandeling van energetische therapie kan (deels) vergoed worden door de zorgverzekeraars, controleer bij uw eigen verzekering wat de mogelijkheden zijn.

De overige behandelingen zoals coaching, leefstijlcoaching, sportmassage, kinesiotaping, huisreinigen en afstandbehandelingen worden NIET vergoed.

Wilt u weten of uw klacht behandeld kan worden of wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op, en u krijg zo spoedig mogelijk een antwoord.

Behandelwijze.

Psychometreren, oftewel invoelen van de persoon. Dit kan lichamelijk, geestelijk/mentaal, emotioneel en spiritueel zijn.

Tijdens de behandeling ga ik op zoek naar de oorzaak, er kunnen stukjes van het verleden naar voren komen, karaktereigenschappen, omgeving, enz. Dit hoeft niet altijd de kwaal of ongemak te zijn waar u last van heeft, de dingen die opgemerkt worden hebben betrekking op het begin van de kwaal of zijn belangrijker om te behandelen zodat de rest makkelijker gaat.

Tijdens de behandeling ga ik met u een gesprek aan waar adviezen uit kunnen komen. U bent niet verplicht deze te volgen, het zou het herstelproces wel kunnen bevorderen.

Daarnaast komt het stuk magnetiseren aan bod, dit is niets anders dan energie doorgeven om het zelfgenezingsproces van het lichaam op gang te helpen en te stimuleren. Vergelijk magnetiseren met het moment dat u uzelf bezeerd en automatisch uw handen op de zere plek plaatst. Magnetiseren is bijna hetzelfde, dit wordt alleen dan door de therapeut uitgevoerd en u zult een tinteling, warmte, druk, trilling of kou kunnen ervaren. Hierdoor word het zelfgenezend process extra gestimuleerd.

Kosten.

Eerste consult.
Intake, anamnese en behandeling (1,5 uur)

€65,-

Consult (60min)

€60,-

Kort consult (30min)

€40,-

Chronische pijnbestrijding (15min)

€20,-

Telefonisch consult (15min)

 

 

 

BTW vrijgesteld.

 

 

 

€17,50

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor aanvang worden afgemeld via telefoon, mail of app. Mocht dit niet zo zijn dan kan het consult bij u in rekening worden gebracht.