EVNT
Erik Verstappen Natuurgeneeskundig therapeut.

Praktijk voor natuurgeneeskunde en sportmassage.
                                                                                                   Behandelwijze.


Psychometreren, oftewel invoelen van de persoon. Dit kan lichamelijk, geestelijk/mentaal, emotioneel en spiritueel zijn.

Tijdens de behandeling ga ik op zoek naar de oorzaak, er kunnen stukjes van het verleden naar voren komen, karaktereigenschappen, omgeving, enz. Dit hoeft niet altijd de kwaal of ongemak te zijn waar u last van heeft, de dingen die opgemerkt worden hebben betrekking op het begin van de kwaal of zijn belangrijker om te behandelen zodat de rest makkelijker gaat.

Tijdens de behandeling ga ik met u een gesprek aan waar adviezen uit kunnen komen. U bent niet verplicht deze te volgen, het zou het herstelproces wel bevorderen.

Daarnaast komt het stuk magnetiseren aan bod, dit is niets anders dan energie doorgeven om het zelfgenezingsproces van het lichaam op gang te helpen en te stimuleren. Vergelijk magnetiseren met het moment dat u uzelf bezeerd en automatisch uw handen op de zere plek plaatst. Magnetiseren is bijna hetzelfde, dit wordt alleen dan door de therapeut uitgevoerd en u zult een tinteling, warmte, druk, trilling of kou kunnen ervaren. Hierdoor word het zelfgenezend process extra gestimuleerd.
Welkom bij EVNT, praktijk voor natuurgeneeskunde en sportmassage.
e-mail: info@evnt.nl
Tel: 0647195347
KvK: 56322658
VVET: 12009
RBCZ licentie: 206042R
AGB geregistreerd
NGS licentie: 500360