EVNT
Erik Verstappen Natuurgeneeskundig therapeut.

Praktijk voor natuurgeneeskunde en sportmassage.
                                                                                                       De therapie.


Uit ervaring is gebleken dat mensen die in een praktijk komen van additive genezers in de reguliere zorg vaak niet meer verder komen met de desbetreffende klacht, ze geen raad meer weten met het probleem, van anderen verhalen gehoord hebben of door gebeurtenissen die onverklaarbaar zijn.

Tijdens de behandeling wordt het zelf genezende proces van het lichaam aangesproken, dit betekend dat het lichaam zichzelf gaat herstellen met hulp van energie die u gegeven wordt maar ook door zelf actief bezig te zijn met veranderingen die met u worden besproken tijdens de behandeling. Bijvoorbeeld: denkwijze, voeding, beweging of rust.

In het kort bestaat de therapie uit de volgende onderdelen:
Anamnese (alleen tijdens de eerste afspraak)
Psychometreren, oftewel invoelen van de persoon. Dit gebeurd  op lichamelijk, geestelijk/mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Behandeling, dit gebeurd door middel van magnetiseren en gesprekvoering.

Er kan van alles naar voren komen, wat ik tijdens de behandeling behandel is op dat moment het belangrijkste om aan te behandelen, dit kan betekenen dat voor uw gevoel uw hulpvraag niet meteen behandeld wordt. De oorzaak van de klacht wordt behandeld zodat het lijkt alsof dit niet gebeurd. Met andere woorden op de plaats waar u pijn heeft of in het gevoel vastzit kan ergens anders vandaan komen.

Oorzaak en gevolg is niet altijd logisch, dus schrik niet als er tijdens de behandeling iets anders behandeld wordt dan de klacht.
Welkom bij EVNT, praktijk voor natuurgeneeskunde en sportmassage.
e-mail: info@evnt.nl
Tel: 0647195347
KvK: 56322658
VVET: 12009
RBCZ licentie: 206042R
AGB geregistreerd
NGS licentie: 500360