EVNT
Erik Verstappen Natuurgeneeskundig therapeut.

Praktijk voor natuurgeneeskunde en sportmassage.
Mijn naam is Erik Verstappen, geboren en getogen in Helmond.


In 2009 ben ik afgestudeerd als Paranormaal Therapeut bij de ANZN (Academie voor Natuurgeneeskunde Zuid Nederland), vanwege mijn toenmalige voltijd baan met onregelmatige werktijden  ben ik niet direct met de praktijk kunnen beginnen, vanaf 2012 heb ik dit wel kunnen realiseren en zo ben ik uiteindelijk begonnen met  een praktijk in natuurgeneeskundige therapie met specialisatie de energetische therapie.
Vanwege mijn 6e zintuig (wat iedereen overigens heeft) die wat verder ontwikkeld is dan bij gemiddelde persoon ben ik op zoek gegaan naar wat dit eigenlijk is, hiervoor heb ik diverse cursussen gevolgd waaruit bleek dat ik ook mensen kan helpen met deze gave. Door verder te zoeken ben ik bij de ANZN terecht gekomen bij de opleiding paranormale therapie, zelf had ik nog nooit gehoord van zo`n opleiding.  Wat blijkt, dit is een HBO opleiding en met de juiste papieren ook nog eens vergoed door zorgverzekeraars. Dat is niet mis dacht ik, een echte opleiding en erkend. Uiteindelijk na 4 jaar ploeteren en de nodige medische, psychische en energetische vakken gevolgd te hebben is het toch gelukt. Helaas bestaat de ANZN niet meer, wel is er een soort van doorstart/nieuwe opleiding ontstaan, Tereel in Eindhoven.

Aangezien ik graag sport en er mensen ook vroegen of ik massages deed in de praktijk ben ik gaan kijken naar en leuke uitbereiding. Ik kwam terecht bij ATRIA voor de opleiding tot sportmasseur. Deze duurde een jaar waarbij er natuurlijk veel kennis voorbij kwam van het menselijk lichaam, hoe werkt het lichaam, de spieren en de gewichten. Uiteindelijk moest er nog een theorie en praktijk examen afgenomen worden om te kunnen slagen. Dit gebeurde bij de NGS (Nederlands Genootschap voor Sportmassage). Tijdens de opleiding ook nog de kans gekregen om de cursus voor kinesiotaping te volgen wat een mooi extraatje is.
In 2015 de uitbereiding met sportmassage en kinesiotaping bij de praktijk toe kunnen voegen.
Welkom bij EVNT, praktijk voor natuurgeneeskunde en sportmassage.
e-mail: info@evnt.nl
Tel: 0647195347
KvK: 56322658
VVET licentie: 12009
RBCZ licentie: 206042R
AGB geregistreerd
NGS licentie: 500360